Forum Technologi p2m | Ygoow  
Top Posters

Go Back   Forum Technologi p2m | Ygoow > Ygoow FAQ > Rozwiazywanie problemow w Ygoow

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-08-2010, 09:06 AM
Junior Member

Default Czy wiesz że...!!??

Ygoow po aktualizacji usunął wszystkie zadania bez jakiejkolwiek informacji o tym jestem użytkownikiem tego programu od niedawna ale już miałem parę klocków z nim związanych np trzy krotne pobieranie partu zupełnie od początku "naprawianie uszkodzonych segmentów" zrozumiał bym gdyby program ściągał uszkodzone segmenty ale nie cały PART I TO TRZY KROTNIE??!!
rozumie że program jest darmowy i powinniśmy się cieszyć że mamy to co mamy ale jednak konkurencyjne programy p2m również darmowe nie sprawiły mi takich kłopotów ygoow używam ponieważ uploady nim zrobione nie można ściągnąć żadnym innym programem panie adminie liczę że coś z tym wszystkim zrobicie bo to lekkie przegięcie a przecież im więcej ludzi będzie używać tego programu tym więcej zarobicie na reklamach...
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 02-18-2010, 11:01 AM
Versace's Avatar
Administrator

OK, masz zupelna racje , przynajmiej co do czesci posta .......... caly czas programista pracuje na bieżąco nad poprawa bugow w ygoow i z kazdą aktualizacja stricte jest lepiej niz wczesniej .....

Twoj problem rowniez zgłaszam w tej chwili programiście i niebawem powinno byc juz rozwiazanie , chyba że zostało ono juz ujete przy ostatniej aktualizacji
Reply With Quote
Reply

Tags
błędy niedociągnięcia

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules