Forum Technologi p2m | Ygoow  
Top Posters

Go Back   Forum Technologi p2m | Ygoow > Ygoow > Problemy

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 11-20-2008, 07:29 PM
Junior Member

Default Ygoeow zamula lapka

Witam. To moj 1 post na tym forum, prosze wiec o wyrozumialosc. Nie wiem czy slyszeliscie kiedys o problemie ze Skype- zamulal komputer, powodujac ze obciazenie procesora dla aplikacji skype wynosilo w granicach 50-95%. Mam cos podobnego z Ygoow. Nie jest to 90% ale okolice 40-55%, co jest bardzo odczuwalne. System dziala w miare stabilnie, natomiast ygoow masakrycznie wolno. Dodam jeszcze ze po 20-30 minutach pracy pojawia sie jakis blad ze ygoow cos tam... potem wkleje moze screenshota... i ygoow sie zamyka jak klikne OK. Moj komp to laptop HP DV9702ea: amd turionx2 64, 2 GB ram. System to winXP sp3 (moze tu tkwi problem??). Mam oczywiscie ygoow wersje najnowsza obecnie dostepna oraz frameworka. Na Viscie tez mialem problemy z ygoowem (framework...) ale jak je rozwiazalem to szlo juz jak trzeba. Tutaj bylo ok az do wyjscia wersji f24. Wersje poprzednie dzialaja jak trzeba, tyle ze czesto widze blad w stylu "niepoprawny hashcode". Ehhh mam nadzieje ze ktos mi pomoze Dodam tez ze przydzielanie roznych priorytetow dla ygoow.exe nie dziala kombinowalem
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules