Forum Technologi p2m | Ygoow  
Top Posters

Go Back   Forum Technologi p2m | Ygoow > Ygoow > Sugestie

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
  #71 (permalink)  
Old 03-10-2010, 04:46 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by cziken55 View Post
A tak pozatym to nie działa już KK wippies.
Quote:
Originally Posted by Huno View Post
Wczoraj jeszcze kreator indiatimes działał, a dziś już nie.
Przed chwilą testowaliśmy i działa jedna i druga w kreatorze kont. Zaktualizujcie sobie Ygoowa, bo dzisiaj wyszła nowa wersja.

Quote:
Originally Posted by Misiu View Post
Z onetu nic CI nie dojdzie, nawet nie ma co próbować. Jeżeli chodzi o C2 to dochodzą segmenty bez problemu, ale z dużym opóźnieniem. Sagi 5MB doszły mi w niemal 100% na skrzynki G/Gazeta/Mail.ru/Iniatamies- upload 700MB. Skrzynki co prawda są szybko blokowane. Najczęściej skrzynki są blokowane po skończonym uploadzie lub po całym dniu uploadowania. Jak wyłączam Ygoow i włączam następnego dnia to skrzynki w metodzie zazwyczaj są już zablokowane przed administrację c2. Wydaje mi się, że rozwiązaniem problemu może być czyszczenie skrzynek z wiadomości wysłanych po każdym dniu intensywnego uploadowania, lub jeszcze korzystniej będzie po każdym wysłanym uploadzie Dla nas Uploaderów to raptem 5 minut pracy przy 4 skrzynkach w metodzie( tak jest u mnie), a może pomóc przed intensywnym blokowaniem skrzynek.
Dziękujemy za info. Zaraz jeszcze raz rzucimy na testy skrzynkę C2.

Last edited by haszkod; 03-10-2010 at 04:49 PM.
Reply With Quote
  #72 (permalink)  
Old 03-10-2010, 05:17 PM
Junior Member

Hmm... mam najnowsza wersje... Nie akutalizował mi się przed chwilą. O 15:xx wlączyłem Ygoowa i się zaktualizował. Mam 0.4e
Reply With Quote
  #73 (permalink)  
Old 03-10-2010, 05:32 PM
Member

czemu dajecie konta i takie jak cau.lv na których można robić tylko 1 skrzynkę na 24h.Bes sensu

a Wippies się u mnie teraz zagłada tylko jest jeden problem - sprawdż skrzynkę i jest brak informacji

Last edited by mcpower; 03-10-2010 at 05:35 PM.
Reply With Quote
  #74 (permalink)  
Old 03-10-2010, 07:40 PM
Versace's Avatar
Administrator

Quote:
Originally Posted by mcpower View Post
czemu dajecie konta i takie jak cau.lv na których można robić tylko 1 skrzynkę na 24h.Bes sensu

a Wippies się u mnie teraz zagłada tylko jest jeden problem - sprawdż skrzynkę i jest brak informacji
Dlatego by nikt szalenczo nie zakladal multum kont na jednym hoscie a dzieki temu bedzie on trwalszy .

A co do Wippies - to tak jak pisalem w innym wątku , - przekaze do poprawy i zobaczymy co sie z tym dzieje .

PS : Jakby byly jakies problemy z aktualką to aktualne skrzynki są pod adresem : DLL Skrzynek - Peer To Mail i HTTP Downloader - Ygoow oraz powyzszy adres widac w gornym pasku aplikacji Ygoow .
Reply With Quote
  #75 (permalink)  
Old 03-10-2010, 08:11 PM
Member

Nie mam skrzynek TOnline, freenet w kreatorze mimo ręcznego wgrania i do tego pojawią się jakieś dziwne raporty podczas włączania ygoowa.

Last edited by Huno; 03-10-2010 at 11:05 PM.
Reply With Quote
  #76 (permalink)  
Old 03-11-2010, 04:46 PM
Junior Member

Niewiem kto jest autoren tych dll-ek ale poprostu mnie rozwaliło gdy przejechałem sobie freenet pewnym programem.
To jest wasz programista ? To jest przecież złodziej... Trzeba byc totalnym idiotą zeby nawet info nie zmienic w kreatorze. Oto dowód:
Quote:
base.strName = "freenet.de";
base.bCanCreate = true;
base.bCanDownload = false;
base.bCanSend = false;
base.bCanUpload = true;
base.iUID = 8;
base.iIcon = Resources.icon_freenet.ToBitmap();
base.iCapacity = 0x7d0;
base.strRemarks = "Kamilbyq dla Go2mail.pl";
Kolejna skrzynka to t-online- nawet kreatora nie potraficie sobie naprawic
Pozdrawiam tego co mi sie zalogował na moją skrzynke pocztową i pobrał moje źródła, podkreślam moje źródła. Wiem które forum jest za to odpowiedzialne i napewno zostanie ukarane no ale to inna brocha ktora nie ma związku z tym tematem. Także kończę swój poemat, gratuluje udanego programu i powodzonka w poszukiwaniu nowych skrzynek.

Last edited by kamilbyq; 03-11-2010 at 04:51 PM.
Reply With Quote
  #77 (permalink)  
Old 03-11-2010, 04:57 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Versace View Post
Dlatego by nikt szalenczo nie zakladal multum kont na jednym hoscie a dzieki temu bedzie on trwalszy .

A co do Wippies - to tak jak pisalem w innym wątku , - przekaze do poprawy i zobaczymy co sie z tym dzieje .

PS : Jakby byly jakies problemy z aktualką to aktualne skrzynki są pod adresem : DLL Skrzynek - Peer To Mail i HTTP Downloader - Ygoow oraz powyzszy adres widac w gornym pasku aplikacji Ygoow .
kurde nie to mi sie kliklo ale kij z tym.

Słuchaj koleś jesli myślisz, ze mozesz sobie moje skrzynki zerznac jak leci to sie grubo mylisz (mowie o tonline) wszystko jest takie same metody, funkcje nawet komentarz), więc takich programistów sobie lepiej darujcie, a jak chcecie miec skrzynki do ygoowa to sobie róbcie je sami, a nie zrzynacie z innych? Co tak ciężko jest napisać dllkę ? Jak czytałem posty ze np delfi sie nie da napisać kreatora to wysmialem was. Ale kopiować widać umiecie, ale samemu jest cięzko napisać jakąs skrzynkę, jesli bawicie sie w forum ktore scrackowało MH to na dobre nie wyjdziecie. Dla jasności t-online powstał na p2mf 28.12.09 12:06.

a tylko tego posta skasujcie to nie ręcze za siebie ;]

Last edited by Norbi; 03-11-2010 at 04:59 PM.
Reply With Quote
  #78 (permalink)  
Old 03-11-2010, 05:12 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by kamilbyq View Post
Pozdrawiam tego co mi sie zalogował na moją skrzynke pocztową i pobrał moje źródła, podkreślam moje źródła. Wiem które forum jest za to odpowiedzialne i napewno zostanie ukarane no ale to inna brocha ktora nie ma związku z tym tematem. Także kończę swój poemat, gratuluje udanego programu i powodzonka w poszukiwaniu nowych skrzynek.
Szkoda że tacy ludzie tracą swój czas na wbijanie na czyjeś skrzynki pocztowe i kradną ich pracę zamiast samemu napisać jakąś skrzynkę. To na prawdę nie jest takie trudne.. Poprawcie trochę Wasz MailSystem a programowanie dllek będzie łatwe i większa ilość osób będzie mogła to robić.

A tak w ogóle to fajnego macie "programistę" który umie programować metodą Ctrl + C > Ctrl + V zamiast samemu napisać... Pomyślcie czy warto mu za to płacić... Taki programista to na prawdę "dobra zdobycz".. jak ktoś da mu więcej kasy to odsprzeda cały projekt YG. Ciekawie będzie jak każdy każdemu zacznie kraść źródła.

Bardzo ciekawy jestem Waszej wersji wydarzeń.

Last edited by Ares; 03-11-2010 at 05:26 PM.
Reply With Quote
  #79 (permalink)  
Old 03-11-2010, 05:42 PM
Versace's Avatar
Administrator

Kupilem te skrzynki od osoby ktora podawala sie za programiste ich . Mam na to potwierdzenie wykoanani przelwu na konkretne nazwisko odbiorcy .

Osobiscie nic nei kradlem , ani nikogo nigdy do tego nie namawialem a tym bardziej nie kupilbym 'rąbanych' skrzynek - zamiescilem w YG to za co zaplacilem , ....... oczywiscie moge je wycofac - to nei problem tylko jak teraz sobei udowodnimy ze to ty jestes ich wlascicielem ?

Dla mnie naprawde to nie problem i WYPRASZAM sobei jakies oszczerstwa !!

Programistow mam dwoch : Od pierwszego kupilem skrzynki datowane na 6 marca a drugi wykonuje skrzynki datowane na 10 marca ( na stronie Ygoow ) ..........

Zamiast zucac oszczerstwa to poprostu powiedz CO CHCESZ ??........ dane goscia ktoremu wyslalem przelew ? - nie problem ......... czy cos jeszcze ?? a jak nic tylko ferment siejesz to zastanows sie ze tak jak ty - kazdy moze napisac ....... i zrobic z siebie debila .
Reply With Quote
  #80 (permalink)  
Old 03-11-2010, 05:53 PM
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Versace View Post
Kupilem te skrzynki od osoby ktora podawala sie za programiste ich . Mam na to potwierdzenie wykoanani przelwu na konkretne nazwisko odbiorcy .

Osobiscie nic nei kradlem , ani nikogo nigdy do tego nie namawialem a tym bardziej nie kupilbym 'rąbanych' skrzynek - zamiescilem w YG to za co zaplacilem , ....... oczywiscie moge je wycofac - to nei problem tylko jak teraz sobei udowodnimy ze to ty jestes ich wlascicielem ?

Dla mnie naprawde to nie problem i WYPRASZAM sobei jakies oszczerstwa !!

Programistow mam dwoch : Od pierwszego kupilem skrzynki datowane na 6 marca a drugi wykonuje skrzynki datowane na 10 marca ( na stronie Ygoow ) ..........

Zamiast zucac oszczerstwa to poprostu powiedz CO CHCESZ ??........ dane goscia ktoremu wyslalem przelew ? - nie problem ......... czy cos jeszcze ?? a jak nic tylko ferment siejesz to zastanows sie ze tak jak ty - kazdy moze napisac ....... i zrobic z siebie debila .

Już na przyszłość wiesz od kogo nie kupować skrzynek bo później jakieś problemy są.

BTW nieświadome kupowanie kradzionych rzeczy to nieświadome paserstwo.

Chcesz sobie udowodnić że kamilbyq jest ich programistą > Zajrzyj do źródła skrzynki.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules